29 january 2017
Klas V1a van het Vechtdal College uit Ommen is de winnaar geworden van een door school georganiseerde sponsoractie voor een goed doel. De klas heeft namelijk het meeste sponsorgeld binnengehaald voor Edukans. Als dank voor hun inzet heeft PEC Zwolle United de leerlingen verrast met kaarten voor de wedstrijd PEC Zwolle tegen FC Twente.
 
Via de school kregen wij onderstaande brief waarin Sanne en Lianca ons namens alle leerlingen van V1a bedanken voor de leuke dag. Dit is wat ze schreven:
 
PEC Zwolle tegen FC Twente

Zondag 29 januari zijn wij met de klas naar de wedstrijd Pec Zwolle tegen Twente geweest, omdat wij hebben gewonnen met een wedstrijd waarbij je geld in moest zamelen voor Edukans. Wij hebben hier 730 euro voor opgehaald.

 

Edukans

Edukans is een stichting die kinderen helpt met geld zodat ze weer naar school kunnen. En die kinderen willen dat maar al te graag. Ze hebben aan ons gevraagd of wij mee wilden doen met een inzameling actie. Onze school wilde hier graag aan mee doen. Wij hebben hier een soort sponsorloop voor gedaan. Door sponsoren te zoeken hebben we heel veel geld opgehaald. Op De Scheg in Deventer hebben we zo veel mogelijk rondjes geschaatst, in plaats van lopen. Zo zijn we toch een beetje uniek :)

 

De wedstrijd

Om 13:15 stond iedereen klaar om te vertrekken. We hebben nog even gewacht op de mensen die er nog niet waren, hierna zijn we vertrokken. Toen we daar aankwamen hebben we een parkeerplaats gezocht en gevonden. We zijn richting het stadion gelopen en hebben eerst nog even een foto gemaakt en zijn gaan zitten. Tijdens de wedstrijd was het wel een beetje koud. Het was een leuke ervaring om zo'n wedstrijd bij te wonen. Zo vaak gebeurt dat natuurlijk niet.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer