14 february 2017

Na een succesvolle najaarscompetitie start in maart de PEC Zwolle Street League voorjaarscompetitie. Ben je tussen de 11 en 16 jaar oud? Meld je dan nu samen met je vrienden en/of vriendinnen aan! 

 

Wat is PEC Zwolle Street League? De PEC Zwolle Street League is de straatvoetbalcompetitie voor jongeren van 11 t/m 16 jaar in Zwolle. Iedereen, uit elke wijk in Zwolle kan meedoen en speelt de thuiswedstrijden op een veld of plein in de eigen wijk. Dit veld mag het team zelf kiezen en wordt het eigen stadion! Bij uitwedstrijden gaat het team op bezoek bij een team uit een andere wijk. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond (niet tijdens de schoolvakanties). Ieder team speelt ongeveer 8 wedstrijden. In maart starten wij met de eerste wedstrijden en de competitie eindigt in juni met een speciale finaleronde.

 

Scoren van Likes

Bij PEC Zwolle Street League scoor je niet alleen Likes door het winnen van wedstrijden maar ook door je sportief te gedragen tijdens het voetballen en door je in te zetten voor jullie eigen wijk. Bijvoorbeeld het opruimen van zwerfafval, een oude buurvrouw helpen in de tuin of een voetbaltoernooi organiseren voor andere mensen in de wijk! Daarnaast scoor je extra Likes door mee te doen aan de thema-avonden.

 

Begeleider

Elk team moet een begeleider hebben. Deze begeleider is het aanspreekpunt voor de organisatie van de PEC Zwolle Street League. Dit kan bijvoorbeeld een ouder zijn of een bekende uit de wijk. Het is belangrijk dat de begeleider 18 jaar of ouder is.

 

Inschrijven 

Vind jij het geweldig om te voetballen met vrienden en/of vriendinnen? En ben je tussen de 11 en 16 jaar oud? Schrijf je dan snel in voor dé straatvoetbalcompetitie van Zwolle! Dit kan via de website. Inschrijven kan per team, maar ook individueel.

UPDATE; De inschrijvingsperiode is verlengd tot vrijdag 17 maart. De competitie start een week later.

Voor vragen kun je contact opnemen met Dion Reijnen, projectleider van de PEC Zwolle Street League. Je kunt Dion bellen op 06-20471806 of mailen naar dion@peczwollestreetleague.nl.

 

Samenwerking

De PEC Zwolle Street League is een samenwerking tussen: PEC Zwolle United, PEC Zwolle, SportService Zwolle, deltaWonen, Rabobank IJsseldelta, Travers Welzijn, Van Wijnen en het Deltion College.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer