1 february 2019

PEC Zwolle United draagt de gehandicaptensport een zeer warm hart toe en organiseert dan ook al jaren, in samenwerking met G-voetbalvereniging WRZV De Boog, de Week van de gehandicaptensport. In deze week staat de thuiswedstrijd van PEC Zwolle in het teken van G-voetbal. Zo wordt er voorafgaand aan de wedstrijd een voorwedstrijd in het stadion gespeeld en in de rust worden er penalty’s genomen door de G-voetballers. Het is elke keer weer een fantastisch feestje! Ook wordt er door leden van WRZV De Boog gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport.

Onder het motto van WRZV De Boog, ‘Nooit meer buitenspel’, verzorgen selectiespelers en/of speelsters van PEC Zwolle Vrouwen regelmatig een training bij WRZV De Boog. En ook de gymles van leerlingen van Onderwijscentrum de Twijn (BSO) wordt soms een dolle boel met spelers van PEC Zwolle erbij.

Daarnaast vinden de G-voetballers het geweldig om tijdens de open dag van PEC Zwolle te voetballen in het stadion. En wat is er mooier als je grote voorbeelden dan ook meedoen en de trainer een kijkje komt nemen.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer