6 november 2017

Op vrijdag 27 oktober is de najaarscompetitie van de PEC Zwolle Street League van start gegaan. Ruim 100 jongeren, verdeeld over 12 teams, verzamelden zich op de trapveldjes van de Capellen Lassuslaan te Holtenbroek. Het decor voor de eerste ronde. Deze 12 teams komen uit verschillende wijken uit Zwolle zoals Westenholte, Dieze, Wipstrik, Pierik, Holtenbroek, Zwolle-Zuid en Stadshagen.

 

Openingsronde

Aangemoedigd door de coach en eigen supporters werd er fanatiek gestreden voor de winst. Met de gedachte dat er naast de wedstrijden ook Likes behaald kunnen worden door zich netjes te gedragen in en rondom het veld, werd er fair gevoetbald. Voor het (laten) maken van een leuke teamfoto waren ook extra punten te verdienen (binnen de PEC Zwolle Street League Likes genaamd).

 

Verdere speelrondes

De reguliere competitie is inmiddels gestart. Verdeeld over twee poules vinden er vijf speelrondes plaats in de diverse wijken en sluiten we de najaarscompetitie in december gezamenlijk af met een finaleronde bij het Deltion College. Daar wordt het winnende team gekroond tot najaarskampioen van de PEC Zwolle Street League.

 

PEC Zwolle Street League

PEC Zwolle Street League is een straatvoetbalcompetitie voor jongeren tussen de 11 en 16 jaar waarin wijken en buurten van de gemeente Zwolle tegen elkaar voetballen. De partners van de PEC Zwolle Street League zijn: PEC Zwolle, PEC Zwolle United, SportService Zwolle, delta Wonen, Van Wijnen, Rabobank IJsseldelta, Travers Welzijn en Deltion College.

 

Uitslagen van de eerste speelronde staan op www.peczwollestreetleague.nl. Wil je op de hoogte blijven van de verschillende activiteiten? Volg ons dan op onze facebook pagina www.facebook.com/peczwollestreetleague of via www.twitter.com/pecstreetleague.

Foto's : Theo Smits

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer