12 april 2018

Donderdagavond 6 april was een speciale avond voor de G-voetballers van WRZV de Boog. Erik Bakker en Dirk Marcellis kwamen deze avond namelijk meedoen met de wekelijkse training in de WRZV-hallen. Bij aankomst stonden de G-voetballers de spelers van PEC Zwolle al op te wachten, klaar om hun talent te laten zien.

 

Na een foto met de hele groep kon de training beginnen. Tijdens de training van de G-voetballers werden er verschillende partijtjes gespeeld. Dirk Marcellis en Erik Bakker voetbalden in de teams mee en er werd vooral veel lol gemaakt. Ook de wedstrijd van PEC Zwolle tegen Sparta Rotterdam werd nog even besproken. De voetballers van WRZV de Boog waren aanwezig bij deze wedstrijd en schreeuwden PEC Zwolle naar een 2-0 overwinning. Na afloop van de training was er gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers. Er werden vele selfies gemaakt en de voetballers van de Boog kregen een goodiebag van PEC Zwolle mee.

 

WRZV de Boog

Iedere donderdagavond trainen de G-voetballers van WRZV de Boog in de WRZV-hallen. Sinds 1988 organiseert WRZV de Boog een zaalvoetbalcompetitie en trainingen voor spelers en speelsters met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Motto hierbij is dat niemand buitenspel dient te staan, iedereen moet kunnen deelnemen. Door de inzet van PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van PEC Zwolle, is het mogelijk om ieder jaar met een aantal spelers een bezoek te brengen aan de training van WRZV de Boog. Iets waar ontzettend naar uitgekeken wordt. Want er is natuurlijk niets mooier dan voetballen met je helden van PEC Zwolle.

 

Foto's: Theo Smits

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer