11 july 2018

Tijdens de themadagen “Kennismaken met Logistiek” op 14 en 15 juni in de Regio Zwolle, hebben zowel adviseurs van Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle als werkzoekenden kennis gemaakt met het werken en de opleidingen binnen de logistiek. Op de donderdag waren er voor de medewerkers van het Werkgeversservicepunt, presentaties vanuit Peter Korpershoek van Tielbeke Transport en Iwald Hovenga, docent logistiek Deltion College Zwolle. Ook kregen adviseurs zelf de kans om te rijden met een heftruck bij de Wezo.

Tijdens een lunchsessie in het MAC3PARK stadion (PEC Zwolle) zijn een aantal werkgevers uit de regio meegenomen in het thema 'Employer Branding' door Karten Bulling van het UWV. Weet je de juiste doelgroep te bereiken, wat straal je uit als bedrijf en hoe zorg ervoor dat je aantrekkelijk bent en blijft als werkgever waren vraagstukken die hierbij ter sprake kwamen.

De vrijdag stond in het teken van werkzoekenden. Een mooie kans om kennis te maken met een vakgebied dat voor velen, letterlijk en figuurlijk, nog onbekend terrein is. Op deze dag waren er rondleidingen bij het logistieke centrum van Kruitbosch en het warehouse van Tielbeke Transport in Zwolle. Bij een afsluitende lunch bij de Wezo kregen de werkzoekenden voorlichting over de diverse opleidingsmogelijkheden in de logistiek.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer