10 august 2018

Succesvolle tweede editie Kids United Sport Zwolle

Maandag 30 juli was het zover, Kids United Sport Zwolle (KUSZ) ging van start! In Landstede Sportcentrum stonden 45 kinderen enthousiast te wachten op wat er de hele week ging gebeuren. 

De aanwezige kinderen (uit de groepen 6, 7 en 8) krijgen een week lang sportief vertier met als centrale locatie het Landstede Sportcentrum. Om verschillende sociale redenen kunnen de aanwezige kinderen niet op zomervakantie dit jaar. PEC Zwolle United, SportService Zwolle en Landstede Sportcentrum hebben daarom de handen ineengeslagen om deze kinderen een week lang vertier te bieden met de thema’s vitaliteit, sportiviteit en samenwerken. Door een bijdrage van Stichting Kind in Beeld en andere betrokken partners en partijen kan de week voor de kinderen geheel gratis worden aangeboden aan de deelnemers.

Op het programma stonden sportactiviteiten, zoals basketbal (o.l.v. Landstede Basketbal), volleybal (Coniche Topvolleybal Zwolle0, handbal (o.l.v. Morrenhof-Jansen Handbal) en voetbal (o.l.v. PEC Zwolle Vrouwen). Daarnaast werden er ook verschillende andere activiteiten gedaan, zoals trampolinespringen, bowlen, een persconferentie met spelers van PEC Zwolle en werd er een bezoek gebracht aan de bioscoop en Djambo Kidsplay. Tussen de middag kregen de kinderen elke dag weer nieuwe energie door de lunch van Jumbo ‘De Dobbe’ Zwolle. Aan het eind van de week kregen alle kinderen een FITbag mee naar huis. In deze FITbag zaten verschillende hebbedingetjes, zoals een bidon, een keycord en kaartjes voor de wedstrijd PEC Zwolle tegen SC Heerenveen. Ook bevat de FITbag informatie over de sportmogelijkheden in Zwolle.

Als organisatie kan worden teruggekeken op een geslaagde week. Met dank aan de inzet van vele partijen wordt er teruggekeken op een geslaagde tweede editie van KUSZ.

Deze week werd mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Stichting Kind in Beeld | Jumbo De Dobbe

ABN AMRO Foundation | Gebo Tours B.V.

Craft Sportswear | Rebound World

Pathé Zwolle | Djambo Kidsplay

FysioPlus Zwolle | Bowlen&zo

Betrokken verenigingen

Landstede Basketbal ZAC

In samenwerking met de topsportorganisaties

Tophandbal Dalfsen | Landstede Basketbal

Coniche Topvolleybal Zwolle | PEC Zwolle

 Kids United Sport Zwolle is een initiatief van

PEC Zwolle UnitedLandstede Sportcentrum & SportService Zwolle

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer