23 september 2020

Je ernstig zieke opa een leuke verrassing bezorgen. Met deze wens nam Kimberley onlangs contact op met PEC Zwolle United. Haar opa is een enorme PEC Zwolle fan, heeft in zijn jeugd zelfs nog gespeeld bij PEC Zwolle, en had tot voor kort jaarlijks een seizoenkaart. Door zijn ziekte is hij echter niet meer in staat om de wedstrijden bij te wonen. Maar nog een keertje een bezoek brengen aan het MAC3PARK stadion, dat wist ze zeker, dat zou opa Wim helemaal fantastisch vinden. 

Afgelopen week werd Wim, samen met zijn dochter en drie kleinkinderen, ontvangen in het stadion. En dan kan een presentje in de vorm van een blauwwitte sjaal natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de rondleiding door het stadion zag Wim heel wat ‘oude bekenden’, namelijk de schilderijen van de verschillende PEC-coryfeeën. Mooi om de verhalen te horen en hoe Wim de talrijke bezoeken aan de wedstrijden heeft beleefd. ,,Wel jammer dat me dat nu niet meer lukt”, zegt Wim. ,,Maar hij volgt alles wel op televisie hoor!”, voegt zijn dochter toe. Niet alleen Wim maar de hele familie is supporter van PEC Zwolle. Het is wel duidelijk, het zit in de genen. 

Na een kopje koffie in het spelershome, nog even naar het veld om een paar foto’s te maken. Niet alleen Wim heeft genoten van het bezoek, ook de andere familieleden waren erg blij en dankbaar dat het mogelijk is gemaakt om nog één keer met opa samen ‘naar de voetbal’ te gaan.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer